Advies op het gebied van management

Paul Rijkse Intermediair adviseert op het gebied van management. Hierbij is het belangrijk eerst te inventariseren welke problemen zich voordoen. Heeft uw bedrijf een groei doorgemaakt en overziet u de complexiteit hiervan niet? Of is het inzetten van de juiste middelen en tijd een probleem? Samen zullen wij de organisatie weer in een rustig vaarwater brengen en vanuit een stabiel fundament laten doorgroeien.

Advies op het gebied van commercie

Op het gebied van commercie zullen we een juiste analysering doen van de huidige en ontbrekende klantgroepen. Bij huidige klantgroepen zal worden bekeken of de dienstverlening of het product aansluit op de markt. Ook zal er moeten worden gekeken naar klantgroepen die een aanvulling kunnen zijn voor het bedrijf. Er zal worden onderzocht hoe deze groepen moeten worden benaderd en met welke propositie. Doel moet zijn klantengroepen uit te breiden en omzet en marge te verhogen. Hierbij kan Paul Rijkse Intermediair diensten aanbieden die leiden tot een juiste mix van klant en doelgroep.

Zakelijke Relatiebeheer

Een veel voorkomend probleem in het bedrijfsleven is het op de juiste manier beheren van het relatiebestand. Vaak ontbreekt het u eenvoudigweg aan tijd om dit op een efficiënte wijze te doen. Paul Rijkse Intermediair adviseert u op het gebied van relatiebeheer en draagt bij aan meer structuur. Op een gestructureerde wijze omgaan met uw relaties zal u begrip én bovendien meer omzet opleveren

Beheer en werving van sponsorgelden

Wanneer u uw marketinggeld wilt inzetten op het gebied van sponsoring is het belangrijk om eerst te weten welke strategie er wordt gevolgd om te komen tot het juiste resultaat. Bent u bereid om geld of diensten in te zetten voor naamsbekendheid van het bedrijf of product, dan is essentieel te weten welke sponsorvormen er zijn. Paul Rijkse Intermediair is al jaren actief in het werven, selecteren en inzetten van sponsorgelden en diensten. Het doel moet zijn een balans te vinden in uitgaven en opbrengst van sponsoring want alleen dan heeft u bereikt wat u wilt.